هجدهمین سمینار سالانه الکتروشیمی و سیزدهمین کنفرانس پیل سوختی ایران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، هجدهمین سمینار سالانه الکتروشیمی و سیزدهمین کنفرانس پیل سوختی ایران، در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با همکاری انجمن الکتروشیمی ایران و انجمن هیدروژن و پیل سوختی ایران ، ۱۶ و ۱۷ اسفندماه ماه ۱۴۰۲، به صورت آنلاین در محورهای زیر برگزار شد:
محورهای هجدهمین سمینار سالانه الکتروشیمی ایران:
مهندسی الکتروشیمی _ حسگرها و بیو حسگرهای الکترو شیمیایی _ ترسیب الکتروشیمیایی/ بدون جریان_ باتری و ذخیرهسازی انرژی _ الکترولایزرها و تبدیل انرژی _ الکتروشیمی آلی و زیستی _ الکتروشیمی فیزیک _ علم و فناوری خوردگی _ الکتروشیمی محاسباتی _ سنتز الکتروشیمیایی _ جداسازی الکتروشیمیایی _ جداسازی الکترو شیمیایی _ کاربرد هوش مصنوعی در الکترو شیمیایی _ شکافت آب و فوتو الکتروشیمی برگزار می شود.
محورهای سیزدهمین کنفرانس پیل سوختی:
طراحی، ساخت و یکپارچهسازی _توسعه مواد پیشرفته _ کاربرد، بازار و توسعه _ پیشرفت در مدلسازی، شبیهسازی _ اصول پیلهای سوختی دما پایین _ مواد و اجزای سیستم های پیل سوختی _ فناوری پیل سوختی: ایمنی، آموزش، اقتصاد و توسعه پایدار _ چالش ها و راهبردها _ پیل های سوختی و خودروهای برقی
دکتر رحیم محمدرضائی، دبیر اجرایی این سمینار و کنفرانس هدف از برگزاری این رویداد را فراهم نمودن زمینه اشتراک گذاری آخرین دستاوردهای علمی، پژوهشی و صنعتی در حوزههای الکتروشیمی، پیل سوختی، پوشش دهی، انرژی های تجدیدپذیر، حسگرها و بیوحسگرها، خوردگی و ... و هماهنگی و گسترش هر چه بیشتر ارتباط میان دانشگاه با جامعه و صنعت و مراکز علمی کشور عنوان کرد.
این کنفرانس که با سخنرانی دکتر محمد صادقی آزاد، رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و دکتر حسین غریبی، رئیس انجمن الکتروشیمی ایران آغار به کار نمود، یکی از کنفرانس های ملی و معتبر کشور می باشد که با همت گروه شیمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار شد.

دبیر اجرائی این کنفرانس از ریاست دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، دبیر علمی، مدیر گروه شیمی و اعضای هیأت علمی گروه شیمی و مهندس علی حسینی کارشناس دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه که در برگزاری با شکوه این کنفرانس حمایت ویژه و همکاری صمیمانه ای داشتند تشکر نمود و اظهار امیدواری کرد که برگزاری این کنفرانس نقش موثری در همکاری های علمی دانشگاه با موسسات علمی و صنایع داشته باشد.

لازم به ذکر است از مجموع 112 مقاله دریافتی توسط دبیرخانه این کنفرانس، 85 مقاله پذیرفته شده بود که 22 مورد به صورت سخنرانی و 65 مورد به صورت پوستر ارائه گردید.