پنجشنبه 23 آبان 1398 _ 17 ربيع الأول 1441 _ 14 نوامبر 2019

تاریخ : شنبه 21 ارديبهشت 1398     |     کد : 93

دومین مدرسه و کنفرانس بین المللی در شاخه نظریه اطلاعات و محاسبات کوانتومی

مدرسه و کنفرانس بین المللی در شاخه نظریه اطلاعات و محاسبات کوانتومی در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دومین کنفرانس 3 روزه و بین المللی نظریه اطلاعات و محاسبات کوانتومی در روز چهارشنبه 11 اردیبهشت بمیزبانی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و با حضور جمعی از دانشمندان و پژوهشگران داخل و خارج کشور و با سخنان دکتر حسن ولی زاده، رئیس این دانشگاه، گشایش یافت.

در این کنفرانس 6 دانشمند برجسته از کشورهای خارجی و ایرانی، پژوهشگران، دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاههای کشور به مدت سه روز در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان به تبادل اطلاعات و آخرین یافته های محققان این شاخه از فیزیک پرداختند.
دکتر محمد علی فصیحی، دبیر علمی این همایش در گفت و گو با روابط عمومی افزود: این کنفرانس بین اللمللی با هدف آشنایی دانشجویان تحصیلات تکمیلی با آخرین یافته های علمی - پژوهشی فیزیک کوانتومی با هدف گسترش علم فیزیک و ارتباط با مجامع علمی در سطح بین المللی برگزار می شود.
 فصیحی افزود: تعداد ۶۰ مقاله به دبیرخانه علمی این کنفرانس از دانشگاههای مختلف داخلی ارسال شده بود که پس از بررسی و داوری، تعداد ۳۰ مقاله جهت ارائه به صورت پوستر برگزیده شدند.