پنجشنبه 23 آبان 1398 _ 17 ربيع الأول 1441 _ 14 نوامبر 2019

تاریخ : سه شنبه 18 دي 1397     |     کد : 91

برگزاری سمینارعلمی تحلیل پوششی داده ها

سمینارعلمی تحلیل پوششی داده ها

سمینار یکروزه «Integer Linear Programming in DEA» در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار شد.

سمینار یک روزه که به همت گروه ریاضی کاربردی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و انجمن ایرانی تحقیق در عملیات، در روزیکشنبه 16 دی ماه 1397 در سالن سمینار گروه ریاضی کاربردی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار شد، پروفسور مهدی طلوع درارتباط با فنون برنامه ریزی اعداد صحیح در تحلیل پوششی داده ها به ایراد سخنرانی پرداخت.
 مهدی طلوع، استاد تمام دانشگاه فنی استراوا از جمهوری چک، آخرین یافته های خویش را در حوزه «تحلیل پوششی داده ها» در اختیار شرکت کنندگان قرار داد.
وی در بخشی از سخنان خود، با اشاره به لزوم بهینه سازی در بسیاری از مسائل گفت: اساتید تحقیق در عملیات ایران قادرند با بهینه سازی، بسیاری از معضلات و چالش های موجود در کشور از جمله مصرف سوخت را حل کنند که طبعا در این زمینه هم مردم منتفع خواهند شد و هم دولت.
گفتنی است در این سمینارکه پژوهشگرانی از دانشگاههای تبریز، صنعتی سهند و دانشگاه آزاد ارومیه حضور داشتند ،دکتر جعفر پورمحمود، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و نماینده انجمن ایرانی تحقیق در عملیات ابراز امیدواری کرد با برگزاری چنین سمینارهایی، اهمیت این علم را در جوامع دانشگاهی و صنعتی یادآور شده و بتوانیم گام های موثری را در جهت شناساندن تحقیق در عملیات برداریم.