شنبه 28 مهر 1397 _ 11 صفر 1440 _ 20 اکتبر 2018

تاریخ : دوشنبه 29 مرداد 1397     |     کد : 88

بیست و یکمین سمینارشیمی فیزیک انجمن شیمی ایران

مصاحبه بادکترجابرجهان بین

مصاحبه بادبیر علمی کنفرانس درخصوص بیست و یکمین سمینارشیمی فیزیک انجمن شیمی ایران

بیست و یکمین سمینارشیمی فیزیک انجمن شیمی ایران بمیزبانی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، 15 الی 17 شهریورماه امسال در تالار معلم شهر تبریز، برگزار خواهد شد.

دکتر جابر جهان بین، دبیر علمی این کنفرانس در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه، در خصوص اهداف برگزاری آن گفت: این کنفرانس به منظور ارتباط هر چه  بیشتر دانشمندان شیمی فیزیک و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، تبادل نظر در باره مشکلات پژوهشی، آموزشی، بررسی پیشرفتهای اخیر این علم در جهان و همچنین  ارتباط
هرچه بیشتردانشگاه و صنعت برگزار میشود. همانگونه که استحضار دارید، شیمی فیزیک بنیادی ترین گرایش شیمی بوده و صنایع شیمیایی مبتنی بر این  علم می باشد، چنانچه این  شاخه  از شیمی درهر کشوری توسعه یابد ، آن کشور در صنایع شیمیایی، پتروشیمی و نفت توسعه یافته تر خواهد  شد . بنا براین یکی از بخشهای مهم  این کنفرانس به مهمترین معضلات دنیای حاضر یعنی انرژیهای نو و تجدید پذیر و حفاظت از محیط زیست، خواهد پرداخت.

وی در خصوص مقالات رسیده به دبیرخانه واساتید شرکت کننده دراین کنفرانس نیز گفت :

در مجموع ۳۰۵ مقاله به دبیرخانه کنفرانس رسیده  است که از این تعداد ، سیصد مقاله بعد از داوری‌ها و ویرایشهای علمی، مورد پذیرش قرار گرفته است .حدود  بیست مقاله بصورت سخنرانی و بقیه  بصورت پوستر پذیرش شده اند . در این کنفرانس علاوه بر سخنرانی مقالات ،  بیش از ده نفر از اساتید و پژوهشگران مشهور و مجرب،
    بصورت مدعو سخنرانی خواهند داشت.
  در این کنفرانس بیش از چهل نفر از اساتید و شیمی  فیزیکدانان  مجرب  کشورمان حضور دارند که  در کنار دانشجویان دکترای تازه فارغ  التحصیل  شده  یا  در شرف
 فراغت از تحصیل و همچنین اساتید  جوان  دانشگاههای مختلف جلوه و خصوصیت جالبی به کنفرانس خواهد داد زیرا که این گرایش از شیمی، کمترین تعداد  دانشجو و استاد را دربین شیمیستهای کشورمان دارد، درمقایسه باترکیب شرکت کنندگان درکنفرانس‌های دیگر، نشان ازاهمیت روز افزون این گرایش درکشوروهمچنین اهمیت این کنفرانس در بین شیمی فیزیکدانهای کشورمان دارد.

دکتر جهان بین در ادامه افزود:
یکی از مهمترین بخشهای این کنفرانس کارگاههای آموزشی است که در حاشیه آن برگزار خواهد شد. کارگاههای فوق که شامل دو بخش مجزا خواهدبود، عبارتند از آشنایی با مطالعه برهمکنش دارو با ماکرومولکول‌های زیستی با استفاده از شبیه سازی دینامیک مولکولی و مطالعه  جذب و تخریب آلاینده های زیست محیطی  بر روی نانو ذرات دوبعدی با استفاده از محاسبات نظریه تابعی چگالی در این کارگاه‌ها مواردی مورد بحث  قرار خواهند گرفت که در آزمایشگاه  شبیه سازی در حال حاضر جزو موضوعات پژوهشی ودرمرز دانش می باشند.

دبیر علمی بیست و یکمین کنفرانس شیمی فیزیک ایران درپایان گفت: برگزاری کنفرانس کار گروهی است که اجرای موفق آن بدون مشارکت تمام بخش‌های دانشگاه امکان پذیرنخواهد بود لذا جا دارد که از ریاست محترم دانشگاه، معاونت پژوهشی، ریاست دانشکده علوم پایه، مدیریت گروه شیمی، اعضای محترم گروه  شیمی و همچنین دانشجویان تحصیلات تکمیلی شیمی فیزیک، و تمامی همکاران و عزیزانی که دستی در این کار دارند تشکر و قدردانی کنیم.

نوشته شده در   دوشنبه 29 مرداد 1397  ساعت  08:55   توسط   مدير سايت دانشکده علوم پایه