سه شنبه 3 مهر 1397 _ 15 محرم 1440 _ 25 سپتامبر 2018

تاریخ : دوشنبه 23 بهمن 1396     |     کد : 81

افتتاح آزمایشگاه میکروبیولوژی مهندسی شیمی

آزمایشگاه میکروبیولوژی گروه مهندسی شیمی افتتاح شد

آزمایشگاه میکروبیولوژی گروه مهندسی شیمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با حضور دکتر ولی زاده رئیس دانشگاه شهید مدنی اذربایجان ، دکتر رضوانی معاون اداری مالی وجمعی از اساتید و دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی افتتاح شد.

بمناسبت ایام ا... دهه فجر ، آزمایشگاه میکروبیولوژی گروه مهندسی شیمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با حضور دکتر ولی زاده رئیس دانشگاه  شهید مدنی اذربایجان  ، دکتر رضوانی  معاون اداری مالی وجمعی از اساتید و دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی افتتاح شد.
 دکتر بیگی مدیر گروه مهندسی شیمی دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی گفت:
آزمایشگاه میکروبیولوژی یکی از دروس آموزشی رشته مهندسی شیمی است که مساعدتهای رئیس دانشگاه و معاونت اداری و مالی امروز  بصورت اولیه افتتاح شد که علاوه بر بحث آموزش ، برای امور تحقیقاتی نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت .
بیگی در ادامه افزود : هدف نهائی ما در این آزمایشگاه توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت و سوق دادن دانشجویان و محققان بسمت انجام پژوهشهای کاربردی در حوزه میکروبیولوژی با  هدف پاسخ به نیاز جامعه است .

نوشته شده در   دوشنبه 23 بهمن 1396  ساعت  09:19   توسط   مدير سايت دانشکده علوم پایه