دوشنبه 7 خرداد 1397 _ 13 رمضان 1439 _ 28 مه 2018

تاریخ : سه شنبه 30 آبان 1396     |     کد : 78

گزارش سال ۲۰۱۷ موسسه «کلاریویت آنالیتیکس» درباره «پژوهشگران پراستناد»

نام پروفسور شهرام رضاپور در بین تاثیرگذارترین دانشمندان در پیشرفت علوم

قرار گرفتن نام ۷ ایرانی ( از جمله پروفسور شهرام رضاپور ) در بین تاثیرگذارترین دانشمندان در پیشرفت علوم

بر پایه گزارش سال ۲۰۱۷ موسسه «کلاریویت آنالیتیکس» درباره «پژوهشگران پراستناد» جهان،
۷ دانشمند ایرانی از تاثیرگذارترین دانشمندان در پیشرفت علوم شناسایی شدند.

((موسسه کلاریویت آنالیتیکس» هر ساله بیش از ۳ هزار پژوهشگر را از سراسر جهان در ۲۱ حوزه موضوعی به‌عنوان پژوهشگر پراستناد شناسایی و نام آنها را منتشر می‌کند و در آخرین شناسایی، ۷ دانشمند ایرانی از تاثیرگذارترین دانشمندان در پیشرفت علوم قرار گرفته‌اند.
برای شناسایی پژوهشگران پراستناد، ۱۳۴ هزار و ۸۳۲ مقاله پراستناد در نشریه‌های نمایه شده «وب‌آوساینس» در حوزه علوم و علوم اجتماعی در ۱۱ سال گذشته (از ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۵) پیمایش شده‌اند.
مقاله‌های پراستناد آنهایی هستند که بیشترین استناد را در حوزه‌های موضوعی خود می‌گیرند و در یک درصد نخست جای دارند و در پایگاه «شاخص‌های اساسی علم» (آی. اس. آی.) فهرست می‌شوند.
هم‌چنین، پژوهشگرانی که مقاله پراستناد دارند، پژوهشگران تاثیرگذار به‌شمار می‌روند و آنهایی که نامشان با فراوانی بیشتری می‌آید تاثیرگذارتر هستند. از این رو، پژوهشگران بر پایه شمار مقاله‌های پراستنادشان رتبه‌بندی و آنهایی که در رتبه‌های نخستین جای گرفته‌اند به‌ عنوان پژوهشگر پراستناد معرفی می‌شوند.

در ویرایش پیشین فهرست پژوهشگران پراستناد، ۶ دانشمند ایرانی بودند، ولی در ویرایش ۲۰۱۷، هفت ایرانی در این فهرست جای گرفته‌اند.
نام پژوهشگران ایرانی پراستناد، به همراه حوزه موضوعی، وابستگی سازمانی نخست، و وابستگی سازمانی دوم آنها در زیر آمده است:
مهدی دهقان : حوزه مهندسی ریاضیات، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
داود دومیری گنجی: حوزه مهندسی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
مفید گرجی بندپی: حوزه مهندسی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
محسن شیخ‌الاسلامی:حوزه مهندسی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
علی کاوه: حوزه علوم رایانه، دانشگاه علم و صنعت ایران
طاهر نیک‌نام: حوزه مهندسی، دانشگاه صنعتی شیراز
شهرام رضاپور: حوزه ریاضیات ، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
گفته شده است که فهرست پژوهشگران پراستناد سال ۲۰۱۷ نزدیک به ۳ هزار و ۴۰۰ پژوهشگر را در بر دارد که پیشگام تاثیرگذاری علمی در حوزه‌های موضوعی خود هستند.

مجموعه دانشکده علوم پایه ، این رخداد مسرت بخش راحضور این  استاد  گرانقدر تبریک و تهنیت گفته و موفقیتهای  بیشتری برای جناب پروفسور رضاپور آرزومند است

نوشته شده در   سه شنبه 30 آبان 1396  ساعت  13:05   توسط   مدير سايت دانشکده علوم پایه