دوشنبه 7 خرداد 1397 _ 13 رمضان 1439 _ 28 مه 2018

تاریخ : يکشنبه 12 شهريور 1396     |     کد : 76

بیست و چهارمین سمینار شیمی تجزیه ایران

سمینار شیمی تجزیه ایران

بیست و چهارمین سمینار شیمی تجزیه ایران در روز هشتم شهریور 96 در سالن همایشهای پتروشیمی تبریز برگزارشد

بیست و چهارمین سمینار شیمی تجزیه ایران در روز هشتم شهریور 96 با سخنان دکتر ولی زاده  رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و با حضور جمعی از برجسته ترین دانشمندان و پژوهشگران شیمی تجزیه در سالن همایشهای پتروشیمی تبریز برگزارشد.

دکتر حبیبی در مصاحبه با  خبرگزاری صدا  و سیما  در ارتباط  با  برگزاری  این سمینار  گفت :  محورهای اصلی الکتروشیمی تجزیه‌ای، اسپکتروسکوپی، کروماتوگرافی و روشهای جداسازی، کمومتریکس، نانوشیمی، آموزشی شیمی تجزیه، محیط زیست و استانداردهای صنعتی است.

دکتر حبیبی افزود: ۴۸۰ مقاله و پژوهش کاربردی در این سمینار پذیرفته شده است که در طول ۳ روز ۲۴ عنوان به صورت سخنرانی و مابقی به شکل پوستر ارائه میشود.
وی افزود: اساتید سرشناس و بین المللی شیمی و مهندسی شیمی دانشگاههای سراسر کشور در این سمینار حضور دارند.
دبیرعلمی سمینار اضافه کرد: از برنامه‌های جنبی این همایش علمی برگزاری ۹ کارگاه آموزشی و ارائه دستاوردهای واحدهای صنعتی و معدنی در قالب نمایشگاه است.
هدف از برگزاری این همایش ایجاد فرصتی دوباره برای ارائه آخرین دستاوردهای علمی-پژوهشی در زمینه‌های مختلف شیمی تجزیه و برقراری ارتباط بیشتر بین دانش ‏پژوهان، نهادهای دانشگاهی و مراکز صنعتی و تعامل و اهتمام آن‌ها در راستای حل مشکلات صنعتی کشور در حوزه شیمی تجزیه اعلام شده است.
گفتنی است در این مراسم از شیمیست جوان و برتر  سال 96 (دکتر مهراورنگ قائدی ) ، و دکتر حبیبی و دکتر متین دبیران علمی و اجرایی این سمینار تقدیر شد .
درمراسم افتتاحیه این سمینار ، پروفسور شمسی پور رئیس انجمن شیمی ایران و پروفسور گلابی از اساتید برجسته شیمی تجزیه ایران نیز سخنرانی کردند .

نوشته شده در   يکشنبه 12 شهريور 1396  ساعت  11:57   توسط   مدير سايت دانشکده علوم پایه