جمعه 9 آبان 1399 _ 13 ربيع الأول 1442 _ 30 اکتبر 2020

تاریخ : دوشنبه 9 اسفند 1395     |     کد : 65

درخشش دانشجویان گروه مهندسی شیمی اعزامی به مسابقات کمیکار ( دانشگاه مازندران ) توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

تیم کمیکار گروه مهندسی شیمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نائب قهرمان لیگ آزاد یازدهمین دوره مسابقات کشوری کمیکار شد

درخشش دانشجویان گروه مهندسی شیمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، این دوره از مسابقات درروزهای سوم و چهارم اسفند توسط نهاد علمی و فناوری ریاست جمهوری ،بنیاد ملی نخبگان،انجمن مهندسی شیمی ایران در دانشگاه مازندران برگزار گردید. تیم مهندسی شیمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان اعزامی توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در رقابتی حساس با تیم های مختلف از دانشگاه های سراسر کشور موفق به کسب عنوان نائب قهرمانی در لیگ آزاد گردید.
استفاده از باتری های شیمیایی منحصر به فرد و طراحی شده توسط دانشجویان گروه مهندسی شیمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در ماشین کمیکار، با توانایی بسیار بالا در حمل بار و عملکرد مساعد، توانست با حمل وزنه بیست کیلوگرم در مسافت ۱۵ متر با موفقیت به کار خود پایان دهد.
کمیکار یک مسابقه دانشجویی بین‌المللی است که به صورت سالانه برای دانشجویان رشته مهندسی شیمی و شیمی برگزار می‌شود. نیروی محرک این خودروها باید یک ماده شیمیایی باشد که محیط زیست را آلوده نکرده وضمنا باتری تجاری نیز در ساخت آنها به کار نرفته باشد.
گفتنی است تیم کمیکار گروه مهندسی شیمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با سرپرستی اساتید این گروه ،  خانم دکتر مریم حسینی و دکتر یونس بیگی خسروشاهی، متشکل ازافراد اعزامی و سایر دانشجویان عضو این تیم پرتلاش بشرح زیر است :
  آقایان :  امید سبزی، سعید ایرانی، هیمن پاکزاد، خانم سارا بازدار (رشته مهندسی شیمی) و آقای علی زرشکی ( از رشته مهندسی برق)
ریاست ومسئولین دانشکده علوم پایه ، این موفقیت را به اساتید، دانشجویان گروه مهندسی شیمی، وجامعه دانشگاهی پر افتخاردانشگاه شهید مدنی آذربایجان تبریک عرض می نماید.