پنجشنبه 8 تير 1396 _ 05 شوال 1438 _ 29 ژوئن 2017

آمار سايت

تاریخ : چهارشنبه 7 مهر 1395     |     کد : 56

معرفی پروفسور شهرام رضا پور بعنوان یکی از نخبگان رشته ریاضی در سال 2016 برای بیشترین ارجاعات علمی توسط پایگاه استنادی تامسون

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، پایگاه استنادی تامسون رویترز که بر
اساس فعالیت ده سال اخیر پژوهشگران به ارائه فهرستی از دانشمندان برتر
دنیا می پردازد این پایگاه استنادی،هر دو ماه یکباربراساس آخرین تحولات
در شبکه علم بین الملل روزآمد می گردد.
معیار انتخاب پژوهشگران برتر، تعداد استنادهای صورت گرفته به تولیدات علمی آنان در رشته و حوزه موضوعی مربوطه می باشد. بر اساس گزارش منتشرشده درماه سپتامبر این پایگاه،آقای پروفسور شهرام رضاپوراستاد تمام گروه ریاضی محض دانشگاه شهید مدنی آذربایجان ، بعنوان یکی از نخبگان علمی دارای تعدادارجاعات بسیار بالا دررشته ریاضی درسال 2016 معرفی گردیده است.
                ===================================================
  هیات رئیسه دانشگاه شهید مدنی آذربایجان ،ریاست دانشکده علوم پایه،  معاونین  و کارکنان دانشکده علوم پایه ،  ضمن  عرض  تبریک   فراوان، موفقیت های بیشتر پروفسور شهرام رضاپور درعرصه بین المللی را آرزو نموده و این موفقیت را به جامعه علمی  و  دانشگاهیان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان تبریک می گوید.