سه شنبه 3 اسفند 1395 _ 24 جمادى الأولى 1438 _ 21 فوریه 2017

آمار سايت

تاریخ : شنبه 27 شهريور 1395     |     کد : 53

چهارمین کارگاه و سمینار مباحثی در فیزیک نظری

چهارمین کارگاه و سمینار مباحثی در فیزیک نظری با حضور اساتید، پژوهشگران و دانشجویان رشته ی فیزیک در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان به مدت سه روز از یازدهم تا سیزدهم شهریور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، آئین افتتاحیه چهارمین کارگاه و سمینار مباحثی در فیزیک نظری با سخنرانی دکتر عجمی،معاون پژوهش و فناوری دانشگاه  آغازگردید.
دکتر عجمی از اهداف برگزاری سمینارها و کارگاههای برگزارشده در دانشگاه   و همچنین  از رتبه بندی علمی دانشگاه شهیدمدنی در سطح کشور و استان آذربایجان شرقی سخن گفت و افزود: در سطح استان، دانشگاه  شهید مدنی آذربایجان از لحاظ علمی در رتبه دوم قرار دارد.
دکتر رضایی اقدم،دبیر سمینار،در سخنانی برنامه های آتی کارگاه را تشریح کرده و گفت: هدف از برگزاری این چنین سمینارها و کارگاه ها، تنها ارائه  مقاله نیست بلکه آشنایی با یکدیگر و تعامل علمی متخصصان را نیز شامل می شود.
وی افزود: در این کارگاه محور های سخنرانی، فیزیک انرژی های بالا،گرانش و کیهان شناسی، ریاضی فیزیک و نظریه  میدانها بوده که شامل سه درسنامه و هفده مقاله می باشد.
 گفتنی است دانشگاههایی که در چهارمین کارگاه و سمینار مباحثی در فیزیک نظری شرکت کرده اند، عبارتند از:
پژوهشگاه دانش های بنیادی/ دانشگاه شهید بهشتی/ دانشگاه استکهلم سوئد/ دانشگاه قوچ ترکیه/ دانشگاه فردوسی مشهد/ دانشگاه صنعتی اصفهان/ دانشگاه خیام/ دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان/ دانشگاه دامغان/ دانشگاه محقق اردبیلی/ دانشگاه کردستان/ دانشگاه سیستان و بلوچستان/ دانشگاه تهران واحد مرکزی/ دانشگاه تبریز/ دانشگاه شهید مدنی آذربایجان/ دانشگاه صنعتی قم/ دانشگاه پیام نور تبریز/ دانشگاه یزد.
لازم به ذکر است این سمینار و کارگاه چهارمین سمیناری است که با موضوع مباحثی در فیزیک نظری در دانشگاه شهیدمدنی آذربایجان برگزار می شود.

نوشته شده در   شنبه 27 شهريور 1395  ساعت  13   توسط   مدير سايت دانشکده علوم پایه