پنجشنبه 23 آذر 1396 _ 26 ربيع الأول 1439 _ 14 دسامبر 2017

تاریخ : شنبه 27 شهريور 1395     |     کد : 53

چهارمین کارگاه و سمینار مباحثی در فیزیک نظری

چهارمین کارگاه و سمینار مباحثی در فیزیک نظری با حضور اساتید، پژوهشگران و دانشجویان رشته ی فیزیک در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان به مدت سه روز از یازدهم تا سیزدهم شهریور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، آئین افتتاحیه چهارمین کارگاه و سمینار مباحثی در فیزیک نظری با سخنرانی دکتر عجمی،معاون پژوهش و فناوری دانشگاه  آغازگردید.
دکتر عجمی از اهداف برگزاری سمینارها و کارگاههای برگزارشده در دانشگاه   و همچنین  از رتبه بندی علمی دانشگاه شهیدمدنی در سطح کشور و استان آذربایجان شرقی سخن گفت و افزود: در سطح استان، دانشگاه  شهید مدنی آذربایجان از لحاظ علمی در رتبه دوم قرار دارد.
دکتر رضایی اقدم،دبیر سمینار،در سخنانی برنامه های آتی کارگاه را تشریح کرده و گفت: هدف از برگزاری این چنین سمینارها و کارگاه ها، تنها ارائه  مقاله نیست بلکه آشنایی با یکدیگر و تعامل علمی متخصصان را نیز شامل می شود.
وی افزود: در این کارگاه محور های سخنرانی، فیزیک انرژی های بالا،گرانش و کیهان شناسی، ریاضی فیزیک و نظریه  میدانها بوده که شامل سه درسنامه و هفده مقاله می باشد.
 گفتنی است دانشگاههایی که در چهارمین کارگاه و سمینار مباحثی در فیزیک نظری شرکت کرده اند، عبارتند از:
پژوهشگاه دانش های بنیادی/ دانشگاه شهید بهشتی/ دانشگاه استکهلم سوئد/ دانشگاه قوچ ترکیه/ دانشگاه فردوسی مشهد/ دانشگاه صنعتی اصفهان/ دانشگاه خیام/ دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان/ دانشگاه دامغان/ دانشگاه محقق اردبیلی/ دانشگاه کردستان/ دانشگاه سیستان و بلوچستان/ دانشگاه تهران واحد مرکزی/ دانشگاه تبریز/ دانشگاه شهید مدنی آذربایجان/ دانشگاه صنعتی قم/ دانشگاه پیام نور تبریز/ دانشگاه یزد.
لازم به ذکر است این سمینار و کارگاه چهارمین سمیناری است که با موضوع مباحثی در فیزیک نظری در دانشگاه شهیدمدنی آذربایجان برگزار می شود.