چهارشنبه 27 تير 1397 _ 05 ذو القعدة 1439 _ 18 ژوئیه 2018

تاریخ : دوشنبه 10 خرداد 1395     |     کد : 43

برگزیده شدن مقاله ارائه شده توسط خانم سارا سموعی دردانشگاه امیر کبــیردردومین کنفرانس بین المللی دسـتاورد های پژوهشی در شـیمی و مهندسی شیـمی،بعنــــوان سخنرانی برترکنفرانس

مقاله ارائه شده توسط خانم سارا سموعی

مقاله ارائه شده توسط خانم سارا سموعی در دومین کنفرانس بین المللی دسـتاورد های پژوهشی در شـیمی و مهندسی شیـمی که در دانشگاه امیر کبــیر برگزار شده  بود ،  بعنــــوان   سخنرانی برتراین کنفرانس  برگزیده شد.
سارا سموعی  ،  دانشجوی دکترای شیمی معدنی  ورودی  سال 1391   دانشگاه   شهید   مدنی آذربایجان ، در گفتگو با روابط عمومی  دانشگاه گفت :
عنوان مقاله و سخنرانی اینجانب در دومین کنفرانس بین المللی دستاورد های پژوهشی در شیمی و مهندسی شیمی عبارتست از:
Graphene quantum dot/NiFeAl-layered double hydroxide composite as a novel electrode for supercapacitor
مادرواقع نانوکامپوزیت جدیدی سنتز کردیم بصورتیکه بتوان ماده حاصله را در سوپرخازنها و ذخیره سازی  منابع انرژی بکاربرد .
سموعی درباره امکان تجاری سازی این پژوهش افزود :
در مرحله اول هدف ما انجام و به ثمر رساندن این  کار  پژوهشی  است اما  چنانچه از  طرف صنایعی مانند  الکترونیک ، خودروسازی ، مخابرات و..... حمایتهای  لازم  در جهت  توسعه تحقیقات صورت گیرد براحتی قابلیت تجاری سازی دارد .
سارا سموعی درپایان ،ضمن تشکراز رئیس دانشگاه و عنایت ویژه ایشان نسبت به  پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ،  از دکتر ذوالفقار رضوانی بعنوان استاد دوره دکترای خود هم یاد نموده و گفت : افتخارمن این است  که در دوره  دکتری ، دانشجوی  پروفسور رضوانی هستم ایشان در کار پژوهش بسیار جدی و پر تلاش  هستند و اگر تشویق مستمر و نظارت جدی  ایشان نبود ، این موفقیت حاصل نمی شد لذا شایسته است که ازاین استاد عزیزو راهنمائیهایشان تقدیر و تشکر کنم.
گفتنی است سارا سموعی تا بحال موفق به ارائه 3 مقاله در کنفرانسهای داخل کشور شده است.

نوشته شده در   دوشنبه 10 خرداد 1395  ساعت  13:58   توسط   مدير سايت دانشکده علوم پایه
ویرایش شده در يکشنبه 23 خرداد 1395 ساعت 13:04 توسط مدير سايت دانشکده علوم پایه