جمعه 11 مهر 1399 _ 15 صفر 1442 _ 2 اکتبر 2020

تاریخ : سه شنبه 13 خرداد 1399     |     کد : 104

دکتر علیرضا امانی قدیم عضو هیات علمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان از سرآمدان علمی ایران

فدراسیون سرآمدان علمی ایران ، دکتر علیرضا امانی قدیم را در گروه سرآمدان علمی ایران ، جای داد

قرار گرفتن دکتر علیرضا امانی قدیم عضو هیات علمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در گروه سرآمدان علمی ایران .

فدراسیون سرآمدان علمی ایران اعلام کرد :

با اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر علیرضا امانی قدیم عضو هیات علمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در گروه سرآمدان علمی ایران قرار گرفت.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه و بنا به اعلام فدراسیون سرآمدان علمی ایران وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر علیرضا امانی قدیم عضو هیات علمی گروه شیمی کاربردی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان آذربایجان با کسب اعتبار علمی ۷۶ و رتبه ۸۱ درفهرست سرآمدان علمی کشور در سال ۱۳۹۹قرار گرفت.
شایان ذکر است معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف دستیابی جمهوری اسلامی ایران به مرجعیت علمی جهانی، فدراسیون سرآمدان علمی ایران را در سال ۱۳۹۴ راه‌اندازی کرده است و سالیانه ۱۰۰ نفر از اعضای هیات علمی کشور را که دارای دستاوردهای پژوهشی هستند شناسایی و حمایت می نماید.
دکتر علیرضا امانی قدیم دارای دکترای تخصصی شیمی کاربردی و از سال 1391عضو هیات علمی گروه شیمی می­باشد. انتخاب به عنوان پژوهشگر برتر جوان دانشگاه در سال 1394، پژوهشگر برتر دانشکده علوم در سال 1398،  چاپ  43 مقاله در مجلات معتبر علمی بین المللی (ISI)، ارائه بیش از 30 مقاله در سمینارهای علمی و اجرای 3 طرح تحقیقاتی با صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و نیز شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان­شرقی از  دیگر سوابق علمی و پژوهشی این عضو هیات علمی دانشگاه است
گفتنی است فدراسیون سرآمدان علمی کشور، بمنظور گسترش تحقیقات نوین علمی و حرکت در مرزهای دانش، اعطای تسهیلاتی  مانند پرداخت پژوهانه نقدی، آزمایشگاهی و نیز تامین مخارج بکارگیری محقق پسادکتری به منتخبان را، بعهده دارد.

اعضای هیات رئیسه دانشکده علوم پایه ، همکاران هیات علمی و کارکنان دانشکده ،موفقیت جناب آقای دکتر امانی را تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزون ایشان را از درگاه خداوند متعال مسالت می نماید .